Met de Nacho Notch app kun je de notch van je smartphone laten ‘verdwijnen’

De notch; tijdens de afgelopen editie van het Mobile World Congress zagen we veel toestellen met de inkeping aan de bovenkant van het scherm. Toch is niet iedereen gecharmeerd van deze nieuwe stap bij smartphones. Dan kan de Nacho Notch app van pas komen.

Nacho Notch app

Er is weer een relatief nieuwe stap gezet in de smartphone-markt. Waar het begon met de Essential Phone en de iPhone X, zijn nu verschillende andere merken met de trend bezig. De notch zagen we terug bij de Huawei P20-serie, Asus ZenFone 5, Wiko View2-serie en ook de LG G7 krijgt de notch, net als de hOnePlus 6. Niet iedere gebruiker ziet de notch positief in.

Nacho Notch app

Mocht je in het bezit zijn van een toestel met een notch, en er toch niet aan kunnen wennen, dan is er nu de app Nacho Notch. De notch kan bijvoorbeeld vervelend zijn tijdens het bekijken van een (YouTube-) video. Met de Nacho Notch app verberg je de notch als het ware en moet het weer lijken alsof je een rechthoekig scherm hebt. Er verschijnt bovenin beeld een zwarte balk, zodat de notch niet opvalt.

Je kunt de Nacho Notch app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Nacho Notch — Notch Hider
Nacho Notch — Notch Hider
Ontwikkelaar: Zachary Wander
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel