Samsung Galaxy S20-serie krijgt One UI 3.1 update [update: nu in NL en BE]

Samsung heeft in Nederland en België een nieuwe update klaargezet voor de Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra. De drie smartphones ontvangen de One UI 3.1 update.

One UI 3.1 voor Galaxy S20

Schreven we van de week al dat Samsung voor de Galaxy S20 FE de update naar One UI 3.1 heeft hervat. Nu is er goed nieuws voor de Galaxy S20-bezitters. Samsung heeft voor de Samsung Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra ook de update naar One UI 3.1 klaargezet.

Samsung Galaxy S20 ervaringen

De update brengt veel nieuwe functies dankzij One UI 3.1. Zo is de camera uitgebreid met een mogelijkheid om geen enkel moment meer te hoeven missen, is er touch-autofocus voor de beste belichting en zijn er nog veel meer functies. Alle nieuwe opties hebben we op een rij gezet in het artikel met nieuwe functies in One UI 3.1.

De update is zowel voor de T-Mobile als Vodafone-versie beschikbaar. Je krijgt een notificatie als je deze kunt downloaden en installeren. Eventueel kun je handmatig controleren via instellingen > software-update > downloaden en installeren.

Update 23/02:

Theo laat aan DroidApp weten dat hij op zijn toestel ook de update heeft mogen ontvangen. Dit betekent dat Samsung de uitrol ook is gestart voor de unbranded Galaxy S20-serie. Nu kan dus vrijwel iedereen in Nederland en België de update binnenhalen.

Galaxy S20 One UI 3.1

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 499,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 735,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Artikel voor het eerst gepubliceerd op 20 februari

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel