Winactie: zoek het DroidApp paasei en win een Realme 9 Pro+

De komende (paas-)dagen hoef je je niet te vervelen. DroidApp geeft een mooie Realme 9 Pro+ weg. Jij kunt hem winnen met onze paasactie!

Win een Realme

  • Win een nieuwe Realme 9 Pro+
  • Vind het paasei
  • Ideaal tijdverdrijf

Wordt het een dagje Keukenhof, gourmetten met familie, of toch naar de woonboulevard? De komende dagen hoef je je tijdens Pasen niet te vervelen. DroidApp heeft namelijk een mooie winactie voor je klaarstaan.

Ergens op de website en in de app van DroidApp hebben we het DroidApp-ei verstopt. Heb je deze gevonden? Dan is het enkel een kwestie van onderstaand formulier invullen en afwachten maar. Een hint; we hebben het niet onwijs moeilijk gemaakt. Zo is het ei op drie verschillende plekken op de website of in de app te vinden, en hoef je er maar één door te sturen. Het paasei is te herkennen aan de DroidApp-kleuren en de gele strik.

Realme 9 Pro plus

Maar wat win je?

Ben jij de gelukkige winnaar? Dan krijg jij van ons de Realme 9 Pro+ toegestuurd. Een erg stijlvolle smartphone, voorzien van een 6,43 inch Full-HD+ AMOLED-scherm en een MediaTek Dimensity 920 chipset. De smartphone geeft toegang tot het 5G-netwerk, heeft Android 12 en een flinke 4500 mAh accu die je met 60W op kunt laden. De triple-camera biedt een 50 megapixel hoofdcamera en biedt onder andere optische beeldstabilisatie, een groothoeklens, macrolens en handige features.

Eerder verscheen op DroidApp al onze uitgebreide Realme 9 Pro review, het broertje van deze Pro+.

Hoe doe je mee?

In het onderstaande formulier stuur je één link van de pagina waar je het DroidApp paasei hebt gevonden. Je mag maximaal 1x meedoen, doe je vaker mee; dan word je uitgesloten van deelname.

Je kunt meedoen van zaterdag 16 april tot en met maandag 18 april 23:59 uur. In de dagen erna trekken we een winnaar, en nemen we met hem of haar via e-mail contact op.

Hieronder vind je het formulier waar je direct mee kunt doen aan de paasactie. Op deze winactie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

 

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 371,00 euro

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel