Nieuwe update wordt uitgerold voor de Samsung Galaxy S20 FE (update: ook S20-serie)

Samsung heeft een nieuwe tussentijdse update vrijgegeven voor de Samsung Galaxy S20 FE. De smartphone lijkt een aantal verbeteringen te krijgen met deze update.

Galaxy S20 FE krijgt nieuwe update

In onze Samsung Galaxy S20 FE review, welke een poosje geleden online kwam, waren we enthousiast over deze smartphone van het bedrijf. Samsung heeft eerder bekend gemaakt dat alle toestellen vier jaar lang updates krijgen, als ze na 2019 zijn uitgebracht. Goed nieuws dus voor de Samsung Galaxy S20 Fan Edition. De smartphone wordt nu voorzien van een nieuwe update, zo laat Marianne ons weten.

Samsung Galaxy S20 FE update

Met de nieuwe update die nu uitgerold wordt, worden zover bekend geen grote wijzigingen doorgevoerd. Wel meldt de changelog dat er verbeteringen klaarstaan voor de camera, al is niet helemaal duidelijke welke verbeteringen dit precies zijn. Mocht je opmerkelijke veranderingen opmerken, laat het dan zeker weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

Update 26-03 07:30 uur: Goed nieuws voor de bezitters van de Samsung Galaxy S20-serie, zoals de Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra. Deze drie modellen worden vanaf nu ook bijgewerkt met een update, zo laat Jan ons weten. De changelog is gelijk aan die van de S20 FE.

Artikel voor het eerst gepubliceerd op 25/03 om 13:00 uur.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 379,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel