Android Weekoverzicht – #13

Deze week was het wat rustiger dan de afgelopen weken met nieuws. Ondanks dat er minder nieuws was, is er wel degelijk wat gebeurd rondom Android. Wij zetten al het nieuws van de afgelopen week voor je op een rijtje in het Android Weekoverzicht.

Google Search header

Google apps

Google heeft een aantal updates uitgebracht voor verschillende applicaties. Nadat bekend werd dat op korte termijn QuickOffice uit de Play Store verwijderd zal worden, kregen de apps Google Docs en Google Sheets omvangrijke updates. De updates gaven de twee applicaties een vernieuwde vormgeving mee en enkele nieuwe mogelijkheden.

Android L Header

Android L

De nieuwe versie van Android, Android L is van het week meerdere keren in het nieuws geweest. Zo heeft een ontwikkelaar het nieuwe Android L toetsenbord uitgebracht in de Play Store. De ontwikkelaar van de Twitter-app Talon for Twitter heeft een exclusieve versie uitgebracht voor Android L.

Icon-pack app Moonshine is bijgewerkt naar versie 1.6. Moonshine 1.6 brengt 100 nieuwe icoontjes uit in de stijl van Android L; Material Design. Met de bijbehorende wallpapers kan je je smartphone al helemaal in de stijl van Android L brengen.

Header vakantie spanje

Vakantie:

De zomervakantie staat voor de deur. Gisteren heeft DroidApp het startschot gegeven voor de DroidApp Vakantiespecial. Met de DroidApp Vakantiespecial bereidt DroidApp je helemaal voor op de vakantie, inclusief de vakantiebestemmingen. Van de week bracht TripAdvisor een update uit, waarmee je vele functies en interessante dingen offline kunt gebruiken.

Zie hier de vakantie-lijsten:

oranje_header

App-overview:

buntingheader

Overig nieuws:

DroidApp zoekt misschien wel jou! Lees alles over: DroidApp zoekt enthousiaste schrijvers

Lees ook

Reageer op dit artikel